voor professionals

Voorschrijfinformatie


Flexi-T300
 • Naam: Flexi-T 300
 • Koperoppervlak: 300 mm2
 • CNK-code: 4345-310
 • geschikt voor baarmoederlengte: ≥5cm
 • Naam: Flexi-T +300
 • Koperoppervlak: 300 mm2
 • CNK-code: 4345-328
 • geschikt voor baarmoederlengte: ≥6cm
Flexi-T+380
 • Naam: Flexi-T +380
 • Koperoppervlak: 380 mm2
 • CNK-code: 4345-336
 • geschikt voor baarmoederlengte: ≥6cm

Extra informatie: Flexi-T heeft een zeer smalle inbrenghuls (3,5 mm).

mi-mona flex

Het merk Flexi-T 300 vervangt het generieke koperspiraal Mi-Mona Flex dat niet langer geproduceerd wordt. Flexi-T 300 heeft dezelfde herkenbare vorm als de voormalige generieke variant Mi-Mona Flex, als ook de gekende one-hand-push-in insertietechniek. Belangrijk verschil is dat het enkelvoudig draadje bij de originele Flexi-T in het frame gesoldeerd is om stevigheid te garanderen. Er zijn drie varianten Flexi-T. Flexi-T 300 en Flexi-T +300 zijn in België de enige beschikbare T-vormige koperspiralen met een koperoppervlak van 300mm².

Insertie Flexi-T


Alle drie Flexi-T varianten kennen eenzelfde insertietechniek. Er is een instructievideo beschikbaar voor artsen die een uitgebreide uitleg verschaft over het inbrengen van een Flexi-T spiraal. U kunt ook een insertie-instructie op locatie aanvragen.

Download hier de bijsluiter van Flexi-T.


Vervangingsregeling


Artsen kunnen gratis een nieuw spiraal aanvragen na een mislukte plaatsing of expulsie. Vul hiertoe het digitale vervangingsformulier in.

vervangingsformulier

webshop


Titus Health Care zorgt ervoor dat zorgverleners alle nodige instrumenten hebben voor het inbrengen van spiralen of implantatiestaafjes.

Wil u Flexi-T bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat we een gepersonaliseerd aanbod kunnen samenstellen.


Patiëntmaterialen


Titus Health Care verschaft verschillende patiëntmaterialen zoals informatiebrochures en demonstratiemodellen. Op die manier kunt u patiënten optimaal inlichten over alle mogelijke anticonceptiemiddelen. Raadpleeg hier ons volledige aanbod.

patiëntmaterialen

Afbeeldingen Flexi-T


Wil u informatie over Flexi-T tonen op de website van uw ziekenhuis? Dan kunt u hier gratis afbeeldingen van Flexi-T 300, +300 en +380 downloaden die vrij van rechten zijn.

titus health care

Ons doel: het verschil maken in het dagelijks leven van vrouwen

Titus Health Care wil bijdragen tot de vrouwelijke gezondheidszorg met kwaliteitsvolle, nieuwe gynaecologische producten. Titus Health Care is exclusief verdeler in België van de Flexi-T koperspiralen zonder hormoonafgifte. Door te investeren in opleidingen en bijscholingen voor zorgverleners dragen we bij tot een optimale anticonceptiezorg.

Titus health care

opleidingen

Al jaren een begrip: de opleidingen en bijscholingen van Titus Health Care

Titus Health Care organiseert diverse geaccrediteerde opleidingen voor zorgverleners opdat ze vrouwen optimaal kunnen inlichten over anticonceptie. Deze opleidingen worden op aanvraag op locatie georganiseerd. Daarnaast kan u bij ons terecht voor insertie-instructies voor de Flexi-T spiraaltjes.

MEER OVER ONZE SCHOLINGEN